Camping d'Hof

Virtuele Tour

Camping d'Hof is een prachtige locatie in het waterrijke Giethoorn. Midden in het natuurgebied Weerribben en Wieden kunt u ons vinden. Ontdek ons nu en neemt u alvast een kijkje met de virtuele tour! 

surfschool

Bootverhuur

 • button_elector

  ELECTROBOOT

  Er bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor bij de trekkershut een elektroboot te huren. Het zijn fraaie boten geschikt voor 4 tot 6 personen. Een duurzame methode om vanaf het water Giethoorn en omgeving te gaan verkennen. Belt u wel even van te voren om uw reservering te maken op een gewenst moment. U krijgt een vaarroutekaartje mee en eventueel zwemvestjes voor de kinderen.
  Tarieven verhuur
   
 • button_kano

  KANO

  Ook kunt u terecht voor de huur van Canadese kano's of een 1-persoons kano'. Het huren per uur, per dag of meerdere dagen behoort tot de mogelijkheden. Daarbij eventueel een zwemvest, spatzeil, droogtonnetje of routekaartje. Reserveert u tijdig.
  Tarieven verhuur
   
 • button_introsurf

  WINDSURFBOARDS

  Op de surfschool verhuren we windsurfboards en wetsuits met schoentjes. Kijkt u hier voor onze tarieven. Ook biedt Camping d'Hof voor groepen diverse windsurfarrangementen. Ook bij uitstek geschikt voor scholen!
  Tarieven verhuur
   
 • button_suppen

  SUP BOARD

  Maak een tocht door Giethoorn op een SUP board met peddels. Ook deze zijn bij Camping d'Hof te huur. Genieten op het water met een grote groep of tijdens een schoolkamp. Kijkt u ook eens bij onze arrangementen.
  Wat is Suppen?
  Tarieven verhuur