Camping d'Hof

Virtuele Tour

Camping d'Hof is een prachtige locatie in het waterrijke Giethoorn. Midden in het natuurgebied Weerribben en Wieden kunt u ons vinden. Ontdek ons nu en neemt u alvast een kijkje met de virtuele tour! 

surfschool

Voorzieningen

  • button receptie 1

   RECEPTIE

   Op de receptie kunt u informatie vinden of vragen stellen over de camping, Giethoorn en de omgeving NP Weerribben en Wieden. Tevens verkrijgbaar douche- en wasmunten, gasflessen (propaan), vaar-, fiets- en wandelroutekaartjes, bandenplakset, EHBO materiaal en zwemvestjes. Ook voor informatie over verhuur van fiets, boot, kano, windsurf en SUPboards, arrangementen en hulpdiensten kunt u hier terecht. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

    
  • button sanitair

   TOILETGEBOUW

   Het toiletgebouw is voorzien van o.a. (familie) douches, wascabines, wastableau's, verschoonplaats voor baby's, afwasplaatsen, voldoende toiletten en urinoirs. Het gebouw wordt dagelijks schoongemaakt. Er heerst altijd een aangename temperatuur door de vloerverwarming. Aan de buitenkant bevindt zich een stortplaats voor het chemisch toilet. 

    
  • button wasserette

   WASSERETTE

   Ook biedt de camping een wasserette, die voorzien is van een wasmachine, een wasdroger, en een centrifuge. Alle apparatuur wordt bediend met munten, die bij de receptie verkrijgbaar zijn.

    
  • button koestal

   RECREATIERUIMTE DE KOESTAL

   In de oude boerderij vindt u De Koestal, een recreatieruimte die voor vele doeleinden geschikt is. Er staan tafeltennistafels opgesteld. Radio, TV en CD speler zijn aanwezig. Ook is De Koestal de uitvalbasis voor de surfschool mbt theorielessen. Ook zeer geschikt als slecht weer accommodatie voor schoolkampen en/of andere kampeergroepen.

    

  • surfstrandje

   SURFSTRANDJE

   Het 'surfstrandje' gelegen aan het Bovenwiede biedt volop zwem- en speelplezier. De grootste speeltuin is natuurlijk al dat water om ons heen. Met de bootjes varen naar het nabij gelegen eilandje, met de kano er op uit of lekker windsurfen en zeilen. Avontuurlijk speelplezier in een prachtige natuurlijke omgeving.

    
  • button oplaadpunt fietsen

   FIETSOPLAADPUNT

   Ook op Camping de Hof kunt u uw electrische fiets opladen. M.a.w. Fietsers welkom. Op de receptie zijn fietsroutekaartjes verkrijgbaar. Mocht u een lekke band hebben, dan is er een bandenplakset aanwezig en uiteraard een fietspomp. Voor vakantiegangers op de fiets is er altijd een plekje beschikbaar op ons tentenveld. En voor een fietsvakantie is een trekkershut een prima overnachtingsmogelijkheid. 

  • button oplaadpunt fietsen

   GRATIS WIFI

   Ook op Camping de Hof heeft u de beschikking over gratis wifi.

    

    

    

  • volleybalveld

   VOLLEYBALVELD

   Gezellig eens een keer samen volleyballen, dat kan! 

    

    

    

    

  • i

   VUURPLAATS

   Genieten aan het meer met een kampvuurtje erbij.

    

    

    

    

  • VOETBALVELD

   Een balletje trappen kan ook! 

    

    

    

     

  • waterpomp

   WATERPOMP

   Op de camping staat op de speelplaats een waterpomp. 

    

    

    

    

  • speelplaats

   SPEELPLAATS

   Op de camping een mooie speelplaats voor de kinderen.