Campsite d'Hof

Virtuele Tour

Camping d'Hof is een prachtige locatie in het waterrijke Giethoorn. Midden in het natuurgebied Weerribben en Wieden kunt u ons vinden. Ontdek ons nu en neemt u alvast een kijkje met de virtuele tour! 

surfschool

Groepsarrangementen

 • button arr3

  KAMPEREN & WINDSURFEN

  Een sportief weekend erop uit met de tent inclusief windsurfen op het ondiepe Bovenwiede. Windsurfen onder begeleiding van een ervaren surfinstructeur. De avonduren kunnen geheel zelf ingevuld worden. Mogelijkheid tot het gebruik van De Koestal.
  Het complete arrangement
   
 • button_suppen

  KAMPEREN & SUPPEN

  Eens een keer wat anders op het water; Stand Up Paddle Boarding! Ontvangst in De Koestal met koffie of thee en vervolgens een prachtige tocht maken door het natuurgebied Weerribben & Wieden, inclusief 1 overnachting op de camping.
  Het complete arrangement
   
 • Button Pannesup

  ARRANGEMENT "PANNESUP"

  Een combinatie van Stand Up Paddle boarding door het prachtige dorp Giethoorn met een een overheerlijk Pannenkoekenbuffet van De Pergola.
  Het complete arrangement
   
 • button suppen en sparerigs

  SUPPEN & SPARERIBS

  Met het SUP board op verkenningstocht door Giethoorn! Vervolgens onbeperkt spareribs eten bij De Pergola (de lekkerste van Nederland - winnaar Spareribs Trophy 2012).
  Het complete arrangement
   
 • button arrstep

  DAGARRANGEMENT: TER LAND, TER SEE

  Een combinatie van steppen & suppen door het prachtige dorp Giethoorn. Actief & Sportief en een overheerlijke lunch bij café-restaurant De Sloothaak.
  Het complete arrangement
   
 • button_middagsurfen

  DAGARRANGEMENT: TURF & SURF

  Een surfclinic bij de Surfschool op Camping d'Hof op het prachtig gelegen meer het Bovenwiede. Natuurlijk inclusief een lekkere lunch bij café-restaurant De Sloothaak.
  Het complete arrangement
   
 • introcursus

  INTRODUCTIECURSUS WINDSURFEN

  Een korte kennismaking met het windsurfen kan met de introductiecursus. Met begeleiding vanaf de surfplank beleeft u veel plezier op het water. Duur circa 3 uur.
  Het complete arrangement   • suffoto


  SURFARRANGEMENT met overnachting

  Een tweedaagse kennismaking met windsurfen inclusief overnachting in een trekkershut. Inclusief 1 dagdeel windsurfles en windsurfplank, wetsuit en schoentjes. 
  Het complete arrangement • suffoto


  NAT GAAN IN GIETHOORN 

  Suppen en genieten op het panorama-terras van Smit's Paviljoen met uitzicht over het meer Bovenwiede en het natuurgebied. 
  Het complete arrangement


 • suffoto


  MET DE KLAS OP DE PLAS

  Kom met de hele klas op natuuravontuur in De Wieden en op Camping d' Hof. Ontdek dit waterrijke natuurgebied met de waterrugzak, per watertaxi en al suppend! 
  Het complete arrangement